Spinazie Smoothie: Green Breakfast

Spinazie is super gezond, dus wij gaan er een spinazie smoothie van maken! Spinazie kan je door de pasta eten, door de sla, met gekookte aardappelen, er zijn echt zo veel mogelijkheden! Toen ik deze smoothie met spinazie bedacht, dacht ik dat het niet heel lekker zou zijn. Een groene smoothie met spinazie?? Maar wat je niet uitprobeert, weet je ook niet! Dus hup aan de slag en blenden maar.

Spinazie smoothie

In spinazie zit ijzer, en bevat weinig calorieën. Spinazie bevat namelijk maar 15 calorieën per 100 gram! Dit is dus een goede groente als je wilt afvallen. Spinazie is dan ook een superfood! Door spinazie te eten zit je snel vol en ga je minder snel snoepen.

Groene smoothies, ja we hebben er al eentje gemaakt. Dus dit keer tijd voor een spinazie smoothie. Door spinazie te combineren met verschillende vruchten krijg je een lekkere zoetere smaak. Deze spinazie smoothie past goed bij het ontbijt, want je krijgt er snel een verzadigd gevoel van. Groene smoothies drinken, kan dus helpen met afvallen. Maar natuurlijk val je niet af als je alleen groene smoothies drinkt, je moet ook een gezonde leefstijl hebben. Eet je gezonde tussendoortjes en beweeg genoeg.

Ingrediënten

De ingrediënten van deze spinazie smoothie zijn:

  • 100 gram bladspinazie
  • 1 banaan
  • 3 sinaasappels
  • 100 ml kokosmelk
  • 100 ml water

 

Bereiden

Spinazie moet je altijd eerst wassen, je wilt geen zand in je spinazie smoothie. De sinaasappels geven een wat zoetere smaak aan de spinazie smoothie. De kokosmelk zorgt ervoor dat de smoothie wat dikker en smeuïger wordt, het water is zorgt er weer voor dat het goed drinkbaar is en niet té dik. Door alles te combineren krijg je de perfecte spinazie smoothie!

We zijn heel benieuwd wat jullie van deze smoothie vinden, laat het ons weten! Succes met het maken van de spinazie smoothie!

 

Calorieën spinazie smoothie

Cijfer 7/10
Calorieën 750ml 450 Kcal
Calorieën 250ml 150 Kcal

 

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter