Waterfles met Fruitfilter

De Bottl van Pure & Liquid kan je voor veel verschillende soorten drankjes gebruiken. Je kan het vergelijken met een waterfles met fruitfilter. Een waterfles met fruitfilter heeft dezelfde eigenschappen en functies als de Bottl van Pure & Liquid. Je kan de Bottl vullen met kraanwater en lekkere soorten fruit toevoegen om detox water te krijgen.

Met de zeef die je in de Bottl kan klikken zorg je ervoor dat het fruit tijdens het drinken niet in de weg zit. De Bottl 450 ML beschikt over een dubbele zeef. Het is mogelijk om hier fruit in te doen maar het is ook mogelijk om de dubbele zeef van elkaar los te koppelen. De enkele zeef kan je dan in de grote Bottl klikken en het fruit in de fles zelf kunt doen zodat het fruit niet in de weg zit. De ideale waterfles met fruitfilter dus!

Grote en kleine Bottl Pure and Liquid

Waarom een waterfles met fruitfilter?

Omdat de Bottl van Pure & Liquid van glas is en het een bamboe dop heeft, is het een duurzame waterfles met fruitfilter. Bamboe is namelijk een zeer snel groeiende struik. Met deze waterfles met fruitfilter stimuleer je jezelf om je dagelijkse behoefte aan vocht binnen te krijgen. Met kraanwater kan je namelijk een lekker natuurlijk smaakje krijgen door er bijvoorbeeld citroen, komkommer, aardbeien, bosbessen, sinaasappel of limoen aan toe te voegen. Het is lekker om hier een paar ijsklontjes aan toe te voegen. Dit zorgt voor een lekker koud drankje en door het dubbelwandige glas van de Bottl blijft het drankje langer koud door het isolerende effect van het dubbelwandige glas. Deze waterfles met fruitfilter is dus de ultieme oplossing om lekker fruitwater te maken.

Grote Bottl Pure and Liquid

De duurzaamste waterfles met fruitfilter

Veel verkopers van een waterfles met fruitfilter zijn van plastic en pretenderen dat de waterflessen die zij verkopen 100% BPA vrij zijn. Uit onderzoek is echter gebleken dat er meerdere giftige stoffen in plastic zitten die vrij komen bij het gebruik ervan. Met de Bottl van Pure & Liquid is van het vrijkomen van giftige stoffen totaal geen sprake omdat het een product van glas is. Daarnaast zijn er nog een aantal nadelen bij het gebruik van een plastic waterfles met fruitfilter. Zoals bekend komen er giftige stoffen vrij bij langdurig gebruik van een waterfles met fruitfilter, het is fles van plastic wat inhoudt dat je hem niet in de vaatwasser kan schoonmaken en bij gebruik van een plastic waterfles met fruitfilter zorg je ervoor dat de hoeveelheid plastic afval toeneemt. Bij aankoop en gebruik van de Bottl draag je een steentje bij aan het terugdringen van de hoeveelheid plastic afval, wat dus goed is voor het milieu. Vandaar dat het hier ook om een duurzaam product gaat.

De Bottl is ook wel een waterfles met fruitfilter die je mee kan nemen naar je werk, op kantoor kan gebruiken, thuis kan gebruiken maar ook makkelijk gebruik van kan maken tijdens het rijden. Een glazen waterfles met fruitfilter voor onderweg!