Frisse Gele Mango Smoothie

Een lekkere gele mango smoothie als toetje. Dit is een van onze favoriete smoothie recepten die wij tot op heden hebben geproefd. Een heerlijke smoothie vol met verschillende soorten fruit en vol met vitaminen. Vandaag de dag worden er steeds meer en meer smoothies gedronken als toetje. Met een lekker smoothie recept kan je heerlijke toetjes creëren wat zeer voedzaam is maar waar je geen vol gevoel van krijgt.

Mango smoothie

Er zijn vele smoothie recepten met mango als ingrediënt. Dit recept is volgens vele een van de lekkerste mango smoothie. Deze mango smoothie bevat namelijk veel verschillende soorten fruit wat een lekkere samenstelling is voor een mango smoothie. Het is heerlijk om dit na het eten te nuttigen omdat je er geen vol gevoel van krijgt. Deze mango smoothie is niet alleen lekker om als toetje te nuttigen, het is ook hartstikke lekker om dit recept een keer ’s ochtends te proberen. Het heeft namelijk een frisse smaak en zorgt ervoor dat je de dag lekker kan beginnen. Daarnaast bevat het ook de hoeveelheid vitaminen die je dagelijks nodig hebt.

Ingrediënten

– 200 ml magere yoghurt
– 125 gram mango
– 50 gram banaan
– 50 gram ananas
– 50 gram appel
– sap van een halve citroen
– 50 ml mangosap
– 2/3 ijsklontjes

Bereiding

Voor een lekkere mango smoothie is het belangrijk dat het op de juiste manier bereidt wordt. Voeg de yoghurt samen met de mango, banaan, ananas, appel, citroensap, een paar ijsklontjes en het vruchtensap samen in een blender en laat de blender de smoothie net zo lang mixen totdat het goed drinkbaar is.

Tip: Voeg aan de mango smoothie een schepje suiker of een eetlepel honing om een wat zoetere smaak te krijgen bij de mango smoothie. Je kan dit recept ook eens met een paar bolletjes yoghurt of vanille ijs proberen om er een soort milkshake van te maken.

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter