Ultimate Frappuccino: The Guilty Pleasure

Iedereen heeft wel een keer een lekkere cheatday en wij dus ook! Vandaar dat wij het tijd vonden om de crushed ice knop uit te proberen op onze nieuwe Freshmix blender en een lekkere frappuccino te maken! Drink je zelf ook vaak frappuccino’s van de Starbucks, maar wil je weten hoe je deze zelf heel gemakkelijk zelf kan maken? Lees dan snel verder!

Wat is een Frappuccino?

Frappuccino is een handelsmerk voor een lijn van bevroren koffie drankjes verkocht door Starbucks. Alleen Starbucks mag dus deze goddelijke drankjes verkopen onder de naam Frappuccino. Het drankje bestaat uit koffie of andere basis ingrediënt (bijvoorbeeld aardbeien en slagroom), gemengd met ijs en eventueel nog wat andere ingrediënten,maar meestal met slagroom. Frappuccinos worden ook gewoon in de winkel verkocht, maar deze zijn veel minder lekker dan een vers gemaakt drankje!

Een Frappuccino is echt binnen 30 seconden te maken en om dat te laten zien heb ik er een filmpje van gemaakt. Deze staat op de facebookpagina van Pure & Liquid.

 

Wat heb je nodig voor dit Nectar of the Gods?

  • 1 kop met ijsklontjes
  • 2/3 kop met ijskoude koffie/espresso
  • 1/3 kop met melk
  • 2 theelepels suiker
  • Voor de liefhebber een topping van slagroom met chocolade

 

Bereiden

Om dit drankje te bereiden heb je eigenlijk alleen een goede blender nodig. Zorg er ook voor dat je koffie echt koud is, anders dan smelt je frappuccino zo weg. Gooi alle ingredienten voor deze frappuccino in je blender en gebruik de crushed ice mode. Binnen 30 seconden heb jij dan ook zo’n lekker drankje gemaakt!

 

 

Recente Posts

Laat een bericht achter