Groene smoothie met Selderij

Een lekkere én gezonde smoothie voor de hele familie. Deze groene smoothie met selderij drinken wij vaak als tussendoortje. Het is lekker en het bevat zeer gezonde ingrediënten. De groene smoothie zit namelijk vol met vitaminen en vezels en zorgt ervoor dat je je dag vol met energie kan voortzetten.

Een groene smoothie met alleen selderij krijg je geen overheerlijke smoothie. Voeg daarom een stuk banaan, een paar schijfjes komkommer en citroensap aan de groene smoothie toe om een lekkere smaak te creëren. Daarnaast kun je aan deze groene smoothie amandel noten toevoegen. Amandel noten is namelijk een uitstekende bron van vitamine E en mangaan. Vitamine E is goed voor uw huid, spieren en zenuwen. Daarnaast leveren amandelnoten energie en zijn deze noten lekker en zeer voedzaam.

Groene smoothie voor de hele familie

Vaak is het moeilijk om bij kinderen de juiste hoeveelheid groente binnen te krijgen. Ook veel volwassenen hebben moeite om genoeg groente binnen te krijgen. Deze groene smoothie is de perfecte oplossing voor de gezonde voeding van uw én uw kind. Deze groene smoothie is hartstikke lekker en bevat de juiste ingrediënten die uw kind dagelijks nodig heeft. Deze smoothie zorgt voor een fit en energiek gevoel waardoor iedereen zich lekkerder in hun vel voelt zitten. Een lekkere smoothie voor de hele familie.

Ingrediënten

– 75 gram selderij
– 50 gram banaan
– 4 schijfjes komkommer
– 30 gram amandelnoten
– Citroensap (halve uitgeknepen)

Bereiding

Voeg alle benodigde ingrediënten samen in een blender. Blender net zo lang totdat de smoothie lekker vloeibaar is zodat je de groene smoothie door een rietje moet kunnen drinken.

Tip: Voeg een paar ijsklontjes aan je groene smoothie toe of laat je groene smoothie een half uurtje in de vriezer staan om zo een lekkere frisse smaak te krijgen. Probeer deze groene smoothie een keer met andere groente met fruit en amandelnoten.

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter