Detox Water sinaasappel en bosbes

De week beginnen wij met een gezond detox water recept, namelijk: detox water sinaasappel en bosbes! Detox water begint steeds meer een trend te worden in Nederland. Mensen willen tegenwoordig steeds vaker water met een lekker smaakje drinken en dat ook nog eens zeer gezond is voor het lichaam. Dit detox water recept is zeer makkelijk te maken en je kan met water en het benodigde fruit een heerlijk en verfrissend drankje creëren dat ook nog eens makkelijk mee te nemen is voor onderweg. Want hoe langer je het fruit in het water laat rusten hoe meer je de smaak van het fruit ervaart.

Detox water sinaasappel en bosbes

Water met een smaakje wordt vandaag de dag door veel mensen gedronken. Detox water sinaasappel en bosbes is een verfrissende dorstlesser rijk aan vitaminen en mineralen. Door dagelijks voldoende water te drinken zorg je ervoor dat je lichaam voldoende kan hydrateren en functioneren. Een gezonde dagelijkse hoeveelheid water is ongeveer twee liter water per dag. Met het drinken van detox water stimuleer je je dagelijkse behoefte aan vocht, het is een drankje met een lekker smaakje en daarnaast krijg je ook nog eens veel vitaminen en mineralen binnen. Met het drinken van detox water sinaasappel en bosbes zorg je ervoor dat je je lichaam helpt te ontgiften.

Ingrediënten

  • Kraanwater
  • Halve sinaasappel
  • Bosbessen circa 100 gram
  • Ijsklontjes

Bereiding

Snij een halve sinaasappel in schijfjes. Voeg de schijfjes sinaasappel samen met de bosbessen, kraanwater en voeg er een paar ijsklontjes aan toe om de juiste temperatuur te krijgen. Als je geen ijsklontjes hebt laat het detox water met sinaasappel en bosbes dan een half uurtje in de koelkast staan zodat de smaak er lekker in kan trekken en het water op een goede temperatuur is.

Tip: probeer dit detox water recept met sinaasappel en bosbessen eens met spa rood om een bruisend effect te krijgen.

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter