Gezonde citroenlimonade met verse munt

Gezonde citroenlimonade wordt tegenwoordig door steeds meer mensen zelf gemaakt, in plaats van de kant en klare limonade suikerbommen. Vandaar dat de blog van vandaag een recept is om zelf heerlijke citroen limonade te maken.

Deze citroenlimonade is een van onze favorieten die wij wekelijks drinken! Dit home made limonade recept is zeer gemakkelijk te bereiden en tevens een lekker fris drankje om de dag mee te beginnen.

Veel mensen onderschatten de start van de dag, met dit home made limonade recept begin je jouw dag zeker goed! De ‘Gezonde citroenlimonade met munt’ geeft je langdurige energie, je zult merken dat de behoefte naar koffie op termijn ook zal verminderen. Daarnaast bevordert het de spijvertering, werkt het ontgiftend en bevordert het gewichtsverlies. Het zorgt ervoor dat de afvalstoffen in je lichaam uit de maag en darmen worden gespoeld en daardoor je afvalstoffen verliest. Door de citroen en de munt dat je aan het kraanwater toevoegt zitten er veel gezonde vitamine en mineralen in om de dag goed te beginnen.

Een echte aanrader dus!

 

Ingrediënten

Wat heb je nodig voor dit home made limonade recept?

  • 1 liter kraanwater
  • 2/3 citroenen
  • 5 a 6 blaadjes munt
  • IJsblokjes
  • 2 a 3 eetlepels honing

 

Bereiding

Vul een kan met 1 liter kraanwater, voeg het sap van de uitgeperste hieraan toe. Doe er een paar blaadjes munt en ijsblokjes in om zo de juiste smaak en temperatuur te creëren. Op het laatst kan je er ook 1 of 2 eetlepels honing aan toevoegen om er wat extra smaak aan toe te voegen. Roer of schud het geheel nog een keer door en genieten maar!

Tip: Probeer dit home made limonade recept ook een keer met warm, water zonder de ijsblokjes uiteraard!

Mocht je een goede blender thuis hebben staan, dan is het natuurlijk nog makkelijker om direct alle ingrediënten in de blender te doen.

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter