Detox Water Recept met Limoen Bramen en Bosbessen

Dit detox water recept met limoen, bramen en bosbessen is een ideaal drankje om na het avondeten te drinken. Dit detox water recept is heel goed te combineren met een dieet omdat het helpt je lichaam te ontgiften en stimuleert de stoelgang. Daarnaast zit dit detox water drankje vol met vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt.

Dit detox water recept helpt je lichaam te ontgiften

Je zal er verstelt van staan hoeveel dit detox water recept zal bijdrage aan het gewichtsverlies! Veel mensen drinken gedurende hun dieet veel detox water. Detox water helpt namelijk bij gewichtsverlies en stimuleert de stoelgang. Daarnaast krijg je bij het drinken van dit detox water drankje op korte termijn meer energie en zorgt voor hydratatie van de huid. Omdat dit detox water recept leidt tot meer energie motiveert dit drankje om meer te gaan sporten, leefgewoonte te veranderen en gezondere voeding te gaan eten. Bij veel gebruik van dit detox water recept zullen huidproblemen zoals acne opgelost kunnen worden.

Bij regelmatig gebruik van dit detox water recept raden wij aan om het met een rietje te drinken. Het teveel drinken van limoensap kan namelijk je tandglazuur aantasten.

Ingrediënten

– Kraanwater
– 3 schijfjes limoen
– 50 gram bramen
– 50 gram bosbessen
– 3 ijsklontjes

Bereiding

Vul de Bottl van Pure & Liquid tot ongeveer driekwart zodat het fruit er nog in kan. Snij de limoen in schijfjes en vul de Bottl met 3 of 4 schijfjes limoen. Voeg daarna 50 gram bramen én 50 gram bosbessen toe aan de Bottl en laat het fruit een paar minuten in het water trekken. Afhankelijk van hoe jij het wilt kan je ervoor kiezen om er ijsklontjes aan toe te voegen.

Tip: Laat de Bottl met alle ingrediënten erin een half uur staan om zo een ultieme smaak te creëren. Je kan zo optimaal genieten van het fruit.

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter