Detox water framboos en mint

Een detox water recept met de lekkere smaak van framboos. Een fris én heerlijk drankje om je dag mee te beginnen. Tegenwoordig wordt dit detox water drankje door steeds meer mensen gedronken. Het wordt gezien als een lekker alternatief voor frisdrank. In frisdrank zitten teveel toegevoegde suikers en kleurstoffen wat op termijn een negatief effect kan hebben op je gezondheid en lifestyle.

Detox water framboos goed voor je gezondheid

Je lichaam heeft veel water (ongeveer twee liter per dag) nodig om goed te kunnen functioneren. Met dit detox water recept kan je jezelf stimuleren om meer water te drinken. Vanwege de vitaminen en mineralen die dit drankje bevat kan je je dag fris en fruitig beginnen. Maak in de ochtend een kan met detox water framboos voor de hele familie. Zo zorg je ervoor dat iedereen van dit detox water framboos drankje kan genieten en dat je de hele familie stimuleert om dagelijks voldoende water binnen te krijgen.

Ingrediënten

– Kraanwater
– 100 gram frambozen
– Paar blaadjes mint
– 4 ijsklontjes

Bereiding

Dit detox water framboos drankje is eigenlijk heel makkelijk om te maken. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de ingrediënten samen voegen in de Bottl van Pure & Liquid. Daarna hoef je dit drankje alleen even laten staan zodat de frambozen en blaadjes mint lekker kunnen intrekken om de smaak van framboos en mint te krijgen.

Tip: Laat de frambozen een half uurtje in het water staan voordat je dit detox water framboos gaat drinken, zo kun je optimaal genieten van de smaak van de frambozen.

Probeer de detox water framboos ook een keer met een half uitgeknepen citroensap. Hiermee creëer je een ontgiftende werking en het citroensap is rijk aan vitamine C, calcium, ijzer, magnesium en kalium.

Heb je zelf een lekker detox water recept met lekkere ingrediënten? Laat hem dan achter bij ons achter in de comments!

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter