Detox water Limoen, Appel en Mint

Tegenwoordig drinken nog teveel mensen veel limonade en frisdrank met toegevoegde suikers. Daarom hebben wij voor u een heerlijk detox water recept online gezet! Vandaag een heerlijk detox water recept met de ingrediënten van limoen, appel en een vleugje mint. Deze drie fruit soorten door elkaar zorgt ervoor dat je een heerlijke smaakt krijgt. Door middel van dit drankje stimuleren wij jullie om dagelijks voldoende vocht binnen te krijgen, en dat met een drankje dat vol met vitaminen en mineralen zit.

Detox water limoen, appel en mint voor de hele familie

Zoals u op de foto kunt zien hebben wij één liter kan gevuld met stukjes appel, schijfjes limoen en een paar blaadjes mint. Dit hebben wij gedaan om onszelf te stimuleren om de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen te krijgen. Het is namelijk een heerlijk drankje om altijd en overal te drinken. Dit detox water limoen recept met appel en mint is een gezond drankje dat je voor de hele familie kunt klaarmaken. Vul gewoon een grote kan met de benodigde ingrediënten en zet het in de koelkast. Zo zorg je ervoor dat je kinderen een gezond drankje gaan drinken en niet de ongezonde frisdranken met toegevoegde suikers.

Ingrediënten

  • 750ml Kraanwater
  • 4 schijfjes limoen
  • 1 appel
  • Blaadjes mint

Bereiding

Eigenlijk is het maken van dit detox water limoen recept met de smaak van appel en mint heel eenvoudig te maken. Voordat je de appel in kleine stukjes snijdt, dien je het klokhuis van de appel te verwijderen. Vervolgens snij je de limoen in schijfjes. Voeg de stukjes appel en de schijfjes limoen samen en voeg er een paar blaadjes mint aan toe (hoeveelheid afhankelijk van de smaak).

Indien u haast heeft en dit lekkere detox water limoen appel en mint onderweg wilt drinken is de Bottl van Pure & Liquid uitermate geschikt om voor onderweg te drinken.

Tip

Probeer bij dit detox water limoen, appel en mint een keer een paar ijsklontjes. Zo creëer je een lekker fris drankje dat vol met vitaminen en mineralen zit!

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter