Detox Water Citroen Aardbei

Detox water is de nieuwste rage in dieetland om af te vallen de afgelopen jaren, en het lijkt erop dat het meer is dan alleen een modeverschijnsel. Deze benadering om gewicht te verliezen werkt om verschillende redenen. Een krachtige smaak is vaak alles wat je nodig heb om goed op schema te blijven liggen met je dieet. Met de komst van detox water, is het mogelijk om heerlijke lekkernijen te laten liggen en te genieten van lekkere dingen zonder dat ze slecht zijn voor je figuur. Omdat deze drankjes zo lekker zijn, kan je er volop van genieten!

Detox Water Citroen Aardbei

Mensen, maak je klaar om voor eens en altijd opgeven koolzuurhoudende frisdrank! Dit heerlijk ontgiftende drankje is ‘s werelds top substituut voor alle massa-geproduceerde flessen frisdrank.

Verder is een het feit dat verse zelfgemaakte drankjes een lagere belasting hebben op het milieu. Het scheelt bijvoorbeeld al veel plastic! Iedereen heeft zijn eigen individuele behoeften, dus het is verstandig om de hoeveelheid detox water te fine-tunen op je persoonlijke dieet. Hou het vooral simpel. Twee soorten fruit zijn vaak al ruim voldoende. Voor dit detox water recept heb ik ervoor gekozen om alleen citroen en aardbei te gebruiken.

Zoals je kunt zien zijn er geen reden om te aarzelen over het inbrengen van detox water in je dagelijkse voedingspatroon. Het kan er misschien eruit zien als een tijdelijke rage, maar dit is een trend die is zeker gaat blijven. Aangezien detox water erg lekker is en een goede vervanger van andere soorten drankjes.

Deze dranken smaak beter dan de meeste sappen en frisdranken. Sommigen van mensen vinden het zelfs lekker genoeg om te stoppen met het drinken van alcohol. Er zijn enorm veel verschillende combinaties mogelijk, dus blijf de website in de gaten houden!

Heb je zelf een leuk detox water recept? Stuur hem op en wie weet staat jou recept volgende keer op de website!

Ingrediënten

De ingrediënten voor Detox Water Citroen Aarbei zijn:

  • 3 á 4 aardbeien
  • 3 schijfjes citroen
  • 400 ml water
  • 4 ijsklontjes

Bereiden

Doe de schijfjes citroen en de aardbei in een fles of kan. Vul dit verder aan met ijsklontjes en water. Laat het vervolgens een halfuurtje intrekken in de koelkast en genieten maar!

Cijfer: 8/10

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter