Detox Water: Limoen, Citroen & Komkommer

Een van onze favoriete gewichtsverlies onderwerpen om over te praten is lekker water! Geen limonade waar nog steeds super veel suiker in zit, maar gewoon puur natuur kraanwater met vers fruit. Studies hebben aangetoond dat het drinken van water op natuurlijke wijze je metabolisme verhoogd. Waarom dan detox water? Het drinken van water met fruit om gewicht te verliezen kan simpelweg een gemakkelijke manier zijn om je inname van water te verhogen. Deze eenvoudige water recepten zijn goedkoop, hebben bijna geen calorieën en smaken heerlijk!

Detox Water

Detox Water is niet alleen maar water met citroen zoals de meeste mensen denken, maar detox-water kan elke combinatie zijn van fruit, groenten en kruiden in ijskoud water. Water met citroensap heeft het voordeel dat het vol van smaak is en geen calorieën bevat. Daarom is het het een zeer krachtig middel om gewicht te verliezen, meer water te drinken en uiteindelijk een betere gezondheid te krijgen. Geef het begin van je dieet een kick start met dit Detox Water recept!

Ingrediënten

De ingrediënten voor anderhalve liter detox water zijn:

  • Een halve citroen
  • Een hele limoen
  • Een derde komkommer
  • 1,5 liter (kraan)water
  • IJsklontjes

 

Bereiden

Snij de limoen en de citroen in schijfjes en gooi deze in de kan. Snij de komkommer in vier langwerpige stengels en gooi deze ook in de kan. Vul het water aan met 1,5 liter water en zo veel ijsklontjes als je lekker vindt!

 

Cijfer: 8/10

 

Calorieën: Echt bijna niks! 

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter