Detox Water: Citroen Komkommer

Detox water is het nieuwe water met een smaakje! Detox water is een super gezonde dorstlesser rijk aan vitamine en mineralen. Veel mensen gebruiken deze natuurlijke dorstlesser in combinatie met het dieet dat zij volgen. Het detox water helpt namelijk bij het verliezen van gewicht! Het helpt bij het reinigen en ontgiften van je lichaam waardoor je lekkerder in je vel zit. Daarnaast is detox water ook nog eens goed voor de portemonnee. Detox water is het lekkerst als er een paar ijsklontjes aan toegevoegd worden. De Bottl. van Pure & Liquid is de perfecte glazen fles om detox water met ijsklontjes in te doen. De Bottl. heeft een dubbelwandige glazen wand met een zeef waardoor het detox water langer koud blijft en het fruit niet in de weg zit tijdens het drinken!

 

Detox water van kraanwater

Om Detox water te maken kan je gewoon water uit de kraan gebruiken. Dit is ook nog eens veel beter voor het milieu!

Detox water is eigenlijk heel makkelijk om te maken! Je kan de Bottl. vullen met kraanwater, ijsklontjes en veel verschillende soorten fruit om zo je eigen smaak te creëren. De Bottl. is gemaakt om veel verschillende soorten drankjes mee te nemen voor onderweg. Kijk hieronder het recept voor detox water met komkommer en citroen!

 

Ingrediënten:

  • De Bottl. van Pure & Liquid
  • Kraanwater
  • 2 a 3 schijfjes citroen
  • 2 a 3 schijfjes limoen
  • 3 reepjes komkommer
  • 2/3 ijsklontjes

 

Tip: laat de schijfjes citroen en reepjes komkommer een half uurtje in het water staan om zo de ultieme smaak te krijgen! Hoe langer je het fruit laat trekken, hoe intenser de smaak is.

 

Heb je nou zelf een super lekker detox water recept? Laat het recept achter in de comments!

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter