Detox Water Sinaasappel en Framboos

Goedemorgen allemaal! Zin om de dag weer te beginnen met een lekker drankje? Probeer eens detox water sinaasappel en framboos! Dit heerlijke verse drankje helpt je lichaam te superchargen op de maandagmorgen. Het beste is dan ook om de hele dag genoeg (detox)water te drinken om gehydrateerd en energiek te blijven. Combineer je detox water dan ook altijd met een gezonde maaltijd en veel sporten. Detox water sinaasappel en framboos dus!

Detox water sinaasappel en framboos

Heerlijk en eerlijk! Rode frambozen zijn een van de meest populaire bessen ter wereld! Het is een rijke bron van gezondheidsbevorderende plantaardige stoffen, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor een optimale gezondheid .

Deze bessen komen normaal gesproken al uit Europa, maar vandaag de dag worden ze ook op grote schaal gekweekt over de hele wereld. De grootste producenten van frambozen zijn Polen, de Verenigde Staten, Duitsland en Chili.

Gezondheidsvoordelen van frambozen

Deze snoepjes uit de natuur hebben heel weinig vetten en calorieën. 100 gram frambozen bevatten namelijk maar 52 calorieën en 6.5 gram vezels. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat er veel antioxidanten in frambozen zitten die helpen kanker te bestrijden.

Verder zijn frambozen ook een zeer goede bron van vitamine C, want in 100 gram frambozen zit ongeveer 47% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Genoeg redenen om dit heerlijke detox water sinaasappel en framboos te maken!

 

Ingrediënten

  • 500ml water
  • 5 plakjes sinaasappel
  • 5 frambozen

 

Bereiden van detox water

Het maken van detox water is natuurlijk heel simpel en heeft verder geen uitleg nodig. Detox water sinaasappel en framboos kan je natuurlijk in een glazen kan maken, maar als je je detox water mee wilt nemen is het handig om bijvoorbeeld een Bottl te gebruiken. Door de zeef die erin zit kan je jouw detox water sinaasappel en framboos gemakkelijk drinken zonder dat je het fruit in je mond krijgt.

Succes met het maken van dit heerlijke recept detox water sinaasappel en framboos!

Recente Posts

Laat een bericht achter