Grote en kleine Bottl Pure and Liquid

De Bottl

De duurzaamheid van de Bottl was een van onze redenen om ons op de verkoop van dit product te gaan richten. Wij willen met de verkoop van de Bottl een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De Bottl is een product dat lang mee gaat vanwege het materiaal waarvan het gemaakt is, namelijk glas.

Doel van Duurzaamheid

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen bewust te laten worden van het feit dat er giftige stoffen vrijkomen bij het gebruik van plastic drinkflesjes. Daarnaast is ons doel om de grote hoeveelheden plastic afval terug te dringen en hiermee duurzaamheid creëren.

Duurzaamheid Bottl Pure and Liquid
Plastic afval bottl pure and liquid

Plastic flesjes

Te veel mensen maken tegenwoordig nog veel gebruik van deze plastic drinkflesjes. Veel bedrijven pretenderen dat de flesjes die zij verkopen BPA vrij zijn. Er zijn echter meer boosdoeners! Naast BPA zijn er namelijk meerdere nare stofjes in plastic. Je doet er dus goed aan om zoveel mogelijk plastic te vermijden. Hierdoor willen wij een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mens en milieu.

Wat willen wij stimuleren?

Wij stimuleren iedereen om meer detox water, thee, smoothies en andere gezonde dranken te gaan drinken en zo een gezonde twist in de lifestyle te creëren. Gevolg hiervan is dat door de verkoop van de Bottl de hoeveelheid plastic afval zal verminderen.

detox_water_granaatappel_munt pure and liquid bottl