Frambozen Smoothie: The All Time Favorite

Ik denk dat dit de eerste smoothie is die ik dan toch echt een dikke 10 ga geven! Deze frambozen smoothie is echt heerlijk na het sporten! Normaal maak ik deze frambozen smoothie altijd met aardbeien, totdat ik dit probeerde. Ook deze frambozen smoothie is weer super makkelijk te maken en je heb er weinig ingrediënten voor nodig!

Frambozen Smoothie na je workout

Het is altijd handig om na het sporten een eiwitrijk drankje te drinken. Dat is dan ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om magere kwark te gebruiken in deze frambozen smoothie. Hier zitten weinig calorieën en koolhydraten, maar bevatten wel veel eiwitten. Gemiddeld zo’n 9 gram eiwitten per 100 gram kwark(dit is verschillend per merk).

Andere goede bronnen van eiwitten zijn vette vis zoals zalm. Maar ook in noten, eieren en sommige soorten groenten zitten veel eiwitten.

Dus neem in plaats van een proteïne shake een keer een lekkere frambozen smoothie!

Ingrediënten

De ingrediënten voor deze sinaasappel smoothie zijn:

  • 500 gram magere kwark
  • 250 gram frambozen
  • 200ml sinaasappelsap
  • Eventueel 3 á 4 ijsklontjes

Bereiden

Voor deze frambozen smoothie kan je ervoor kiezen om de frambozen eerst in de vriezer te leggen of om er een aantal ijsklontjes aan toe te voegen. Hierdoor wordt je smoothie namelijk extra koud en dus extra lekker na het trainen! Om extra makkelijk te blenden gooi je eerst de frambozen in de blender samen met de sinaasappelsap en eventueel de ijsklontjes. Als dit een lekkere gladde massa is dan kan je de kwark er aan toevoegen.

Succes met het maken van deze frambozen smoothie!

 

Calorieën frambozen smoothie

Cijfer 10/10
Calorieën 1000 ml 600 Kcal
Calorieën 250ml 150 Kcal

 

Aanbevolen Posts

Laat een bericht achter